Corpus Interieur Vormen
Corpus   Zakelijk   Particulier   Foto's   Contact   Links
garderobeconferentietafeldesign lampenbeurs stand vergadertafel

Corpus Interieur Vormen ontwerpt en produceert alles op het gebied van interieur. Voor elke specifieke interieurwens bestaat een functionele, exclusieve en/of originele oplossing. Van (salon-)tafels, barkrukken, kasten, garderobes, verlichting tot meubels en accessoires voor restaurants, hotels, beautycentra; alles is mogelijk.

De kracht van Corpus Interieur Vormen ligt in het produceren van kleine oplages (0-series/specials). Alles wordt op maat gemaakt. In onze werkplaats verwerken we de volgende materialen: (roestvrij-) staal, diverse plaatmaterialen waaronder MDF, multiplex, spaanplaat, diverse kunststoffen, HPL, laminaten, houtfineren etc. Alle bijkomende materialen zoals natuursteen en glas worden zelf door ons gemonteerd om zo de hoge kwaliteit die Corpus Interieur Vormen al jaren levert te kunnen waarborgen.

Corpus Interieur Vormen beschikt over een professionele spuitcabine waarin we met hoogwaardige lakken de producten finishen. Ook op het gebied van finishen van roestvrij-staal heeft Corpus Interieur Vormen jarenlange ervaring en vanzelfsprekend de daarvoor benodigde machines. Naast het produceren, assembleren en monteren op locatie kunnen we ook voor het ontwerp van uw specifieke wens zorgen.

Onze klantenkring bestaat uit o.a. binnenhuisarchitecten, meubelzaken, interieurontwerpers, standbouwbedrijven, horeca-exploitanten, meubelfabrikanten, kunstenaars en natuurlijk de particulier die in de winkel niet vindt wat hij zoekt.

Naast dit alles vindt Corpus Interieur Vormen een aantal keer per jaar uitdaging in het maken van prototypen voor bekende Nederlandse meubelontwerpers zoals Roderick Vos, Karel Boonzaaijer, Hank Kwint, Henk Vos die vaak bij de grote producenten te horen krijgen “Kan niet”. We vinden het een uitdaging om “Kan niet” om te buigen naar “Het kan toch wel!”
Alles is mogelijk!